Gisteren aten we shoarma met tortilla wraps.
We hadden allemaal genoeg gegeten en hadden 1 wrap over.
Ik heb echt een hekel aan voedselverspilling dus probeer altijd alles op te maken.
Ik maakte er chippies van.
Super simpel.
Je knipt de wrap in puntjes.
Leg ze op een rooster of bakplaat bekleed met bakpapier.
Dan wrijft je ze in met olijfolie.
Strooi er wat zout en paprika poeder ( of wat je maar lekker vindt) over.
Dan +/- 10 minuutjes in de oven op 180 graden.
Even afkoelen en smullen maar.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Ooit hadden wij een kast vol met beddengoed maar ik gebruikte eigenlijk altijd mijn twee favorieten. De rest bleef ongebruikt achter in de ...
-
Met deze leuke spaar challange spaar je met kleine stapjes een leuk bedrag voor je koffie to go of at Home š¤£ Als je € 5,00 gespaard hebt vi...
-
Met grote regelmaat eten wij wraps. Met de vulling kun je eindeloos variƫren. Wij eten ze met shoarma, kip, gehakt en ga maar door. Soms mak...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten