Zoeken in deze blog

zaterdag 22 september 2018

Boodschappen tegoed verdienen met Coop online sparen.
Voor diegene die een Coop supermarkt in de buurt hebben heb ik een leuke tip!

Coop heeft een online spaarprogramma
Via Coop Online sparen kun je aankopen doen bij de aangesloten webwinkels/site's.
Je krijgt dan een  deel van jouw aankoopbedrag terug in je account en bij een opgebouwd tegoed van minimaal € 10,00 vraag je een  voucher aan die je kan besteden in één van de Coop winkels.
Scheelt je weer op je boodschappen budget ;-)
De hoogte van de percentage's verschillen per webshop maar zijn stukken hoger dan bij bijvoorbeeld Eurocix.

Zo bestelde we via Coop online sparen bij coolblue een nieuwe wasmachine en kregen daarvan 2,25% Coop tegoed.

Volgend jaar zijn wij 10 jaar getrouwd omdat te vieren hebben we een weekendje Disneyland  geboekt ook via Coop en kregen 6% van de reissom aan Coop tegoed.
Dan tikt het aardig aan en zo bouw je een leuke meevaller op.

Bij sommige webshops kan het wel een poos duren tot de aankoop is goed gekeurd maar geduld is een schone zaak.

Het is niet zo dat we achterlijk veel kopen online, maar als we dan een keer iets nodig hebben check ik wel eerst of de webshop bij Coop is aangesloten, alle beetjes helpen toch?

Waren jullie al bekend met dit spaarprogramma?


6 opmerkingen:

 1. Nee, ik ken het niet, ben gelijk eens even gaan google-en. Bij ons in het dorp is een Coop, en ik hoop volgend jaar een eigen huisje te hebben, dan zal ik zeker goed gebruik kunnen maken van dit spaarprogramma, dus bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, maar ik doe eigenlijk zelden mee aan spaarprogramma's. En de coop vind ik een wat duurdere winkel, dus ik koop er zo min mogelijk eigenlijk.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe er ook alleen boodschappen als ik een voucher in kan leveren en zo dus gratis mijn boodschappen mee neem.of als er een leuke aanbieding is. Anders kom ik er zelden

   Verwijderen
  2. Vind je Coop duur? Er is hier geen Aldi of Lidl, ik kan kiezen tussen Plus, AH en Coop, en daarvan is Coop de goedkopere supermarkt. Voor Aldi, Lidl of Boni moet ik op en neer ongeveer 40 km rijden, daar ga ik alleen langs als ik ook voor andere zaken in "de grote stad" moet zijn, anders is de winst weer weg door het benzine-verbruik.

   Verwijderen
 3. Hier zat in naastgelegen stad een coop maar die houdt er mee op. Koop zelf meeste bij de Lidl en eens in de week de rest bij de boni. Lidl zit op 5 min afstand. Zodat we weer naar de camping in Duitsland gaan koop ik daar t meeste. Scheelt me nl teveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vorig jaar via cooponlinesparen.nl een zorgverzekering afgesloten. Ik zou voor 37 euro cooptegoed ontvangen. Nog steeds niet gekregen. Bij de zorgverzekering weet men van niets en zeggen ook dat ze geen contacten hebben met cooponlinesparen. Cooponlinesparen komt niet verder met het antwoord dan dat het een poosje kan duren voor het opgebouwde tegoed beschikbaar / goedgekeurd wordt. En sluit daarmee mijn klacht via helpticket. Lekker dan. Vooralsnog zou ik cooponlinesparen.nl een hele slechte revieuw geven

  BeantwoordenVerwijderen

Euroclix...uitbetalen of doorsparen?

Al hele poos ben naar volle tevredenheid lid van Euroclix. Nu zit ik een beetje in dubio. Nog 5 clix te gaan en ik heb 10.000 clix bij elk...